Camps: “Me voy pero te juro que mañana volveré”

El senyor Burns, ai!! el senyor Camps volia dir, deixarà de ser president dels valencians en els propers dies. Ens deixarà desemparats. Segur que ha sigut una decisió que li ha costat molt de prendre.

De tota manera, tots els seus votants poden tenir el consol que Paco, com li agrada anomenar-lo Rajoy, en una anys pot tornar a la política en marxa triomfal. De fet, en el discurs d’acomiadament del “deshonorable” president, no va haver rastre de reconeixement de cap culpa, ni cap intenció de demanar perdó als valencians per ser un fidel servent de la mentida.

Camps no se’n va, es retira temporalment, i molt malament hauria d’anar el procés judicial per a què no tornara. Camps no ha perdut les eleccions, és una assegurança per a què el PP traga uns bons resultats en València, i Rajoy no podia tallar-li el cap perquè podia haver sigut pitjor el remei que la enfermetat. Rajoy havia de pactar amb Camps una solució salomònica, i així ha sigut.

Camps dimiteix, no entorpeix la carrera d’ase de Rajoy a la Moncloa (és l’únic que veu i li preocupa, les claus de la Moncloa), i a canvi, Rajoy li assegura que quan acabe el temporal judicial, el bon militant, bon president i millor persona, tindrà algun bon càrrec en el seu govern. I el bon venedor de fum, el president cartó-pedra que hem tingut els valencians, haurà pensat, millor això que pagar i tenir antecedents…no siga cosa que algú em torne a regalar un tratge.

Després d’arribar a aquest acord, no costa imaginar-nos a “l’honest” Camps cantant-li al de los “hilillos de plastilina”: Me voy pero te juro que mañana volveré.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s